Skip to main content

Home  Even voorstellen  Bootcamp  Personal Training  Galerij  Inschrijven  Detox  Detox Fatkiller Workshop  Fit en Fatfight  Gewichtsconsulente   

Detox


Uitgangspunt van het detoxen is dat het 'standaard' voedingspatroon in Westerse landen niet goed is voor ons lichaam.

Koffie, alcohol, zuivel, koek, snoep, vlees en gluten zijn moeilijk te verteren voor het lichaam, wat allerlei klachten en ziektes in de hand werkt.

Behalve overgewicht zou dit voedingspatroon leiden tot maag-, darm- en nierklachten, slaapproblemen, vermoeidheidsklachten, hoofdpijn en meer.


Detoxen is een populaire aanpak om gezonder te leven. Ik noem het bewust geen 'dieet', omdat afvallen niet het primaire doel is van detoxen. Dat is namelijk het ontgiften, ofwel het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam. Dit kan op verschillende manieren of een combinatie daarvan, zoals : een aangepast eetpatroon, supplementen of pillen, darmspoelingen, detoxpleisters.


Bij ons kunt u ervoor kiezen om een aangepast eetpatroon aan te laten meten om uw lichaam te ontgiften. U kunt kiezen voor een 7-daagse sap kuur, een 13-daagse detox kuur of de gehele detox kuur van 21 dagen.

Tijdens deze kuur geniet u van volledige begeleiding inclusief recepten om de kuur door te komen.


Wacht niet te lang met het ontgiften van uw lichaam en start vandaag nog met de juiste detox kuur!

Kosten Detox kuren


7-daagse Sapkuur              
€  50,00  inclusief begeleiding

13-daagse Detox kuur          
€  75,00  inclusief begeleiding

Volledige Detox kuur 21 dagen       
€ 125,00  inclusief begeleiding