Skip to main content

Home  Even voorstellen  Bootcamp  Personal Training  Galerij  Inschrijven  Detox  Detox Fatkiller Workshop  Fit en Fatfight  Gewichtsconsulente   
Personal Training


Er zijn oneindig veel manieren om naar een doel toe te werken. De vraag blijft altijd, welke is de beste en waar heb ik persoonlijk het meeste baat bij? Een Personal Trainer kan u hierbij helpen.

 

Als specialist op de gebieden voeding en bewegen werkt hij/zij één op één met u naar een vooraf samen bepaalde doelstelling.

Door strikte afspraken te maken met elkaar op bepaalde uren zorgt de Personal trainer ervoor dat u de training ziet als iets belangrijks in uw weekagenda. De Personal Trainer dient u te overtuigen van het belang van de training en kan eventueel sturen in timemanagement.

 

Ook weten veel mensen niet hoe ze bepaalde oefeningen veilig moeten uitvoeren, waardoor ze onnodige blessures op kunnen lopen. De Personal Trainer is de expert, die u de uitleg kan geven hoe de oefeningen op de juiste en correcte manier uitgevoerd moeten worden. Hierdoor worden de fysieke grenzen opgezocht zonder dat er onnodige blessures ontstaan. Zodat uw plezier in het sporten blijft bestaan!

 

Voor de Personal Trainer is het belangrijkste doel dat u, uw doelen op de juiste manier bereikt. Dit kan zijn sterker worden, fitter worden, afvallen, aankomen, spiermassa kweken of het uithoudingsvermogen op een hoger niveau brengen.

 

Het kan ook zijn dat u wilt trainen omdat u geen kennis heeft hoe een doelstelling te behalen is, of omdat er haast achter zit. De bruidsjurk is ineens te klein en over 6 weken is de bruiloft al, wat nu?

Omdat een training met een Personal Trainer altijd '1 op 1' is, is er 100% aandacht voor u. Het is om deze reden te verklaren waarom doelstellingen met een Personal Trainer sneller behaald worden dan wanneer u zelfstandig en of in groepsverband traint.


De prijzen voor Personal Training zijn op aanvraag, mail vandaag nog met Margreet


Blessures


Wanneer u met een blessure te maken heeft en de Fysiotherapeut of Specialist heeft u de opdracht gegeven op eigen krachten de trainingen te volbrengen, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 

U kent het vast wel, uw specialist of fysiotherapeut is uitbehandeld en u moet op eigen kracht verder gaan met het versterken van uw spieren.... Wij verzorgen dan voor u graag uw verdere traject met persoonlijke begeleiding of het trainen in groepsverband.

 

Of het nu om uw nek, schouders, armen, heup, knieën of voeten gaat wij helpen u graag verder met de versterking van de omliggende spieren, zodat de blessureplek ontlast wordt en de pijn dus draaglijk wordt en of verdwijnt.

 

Wacht dus niet langer en blijf niet langer doorlopen met pijnklachten, en start vandaag nog met de juiste training!


De prijzen voor Personal Training zijn op aanvraag, mail vandaag nog met Margreet

Gewichtscontrole

Overgewicht, obesitas en morbide obesitas helaas is dit een steeds meer voorkomend probleem in Nederland, overgewaaid vanuit America en Engeland.

 

Wanneer u lijdt aan overgewicht of zelfs obesitas is dit vaak niet het enige gezondheidsprobleem dat u ervaart, vaak gaat dit gepaard met vele lichamelijke en geestelijke klachten.

 

Echter is het nooit te laat uw gewicht onder controle te krijgen, dit geldt ook voor mensen met een ondergewicht.

 

Samen met u gaan wij de strijd van de overtollige kilo's te lijf in een persoonlijk en speciaal voor u op maat gemaakt plan van aanpak, onder begeleiding van een personal trainer.

 

Het plan van aanpak stelt als doel uw eigen levensstijl zodanig aan te meten dat dit voor uw hele leven zal werken.De prijzen voor Personal Training zijn op aanvraag, mail vandaag nog met Margreet