Skip to main content

Home  Even voorstellen  Bootcamp  Personal Training  Galerij  Inschrijven  Detox  Detox Fatkiller Workshop  Fit en Fatfight  Gewichtsconsulente   

 

Even voorstellen...

 

 

Mijn naam is Margreet, en woon in Noordwijkerhout.

Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest als kok, heb ik de stap gemaakt om van mijn hobby mijn werk te maken.


Mijn passie is sporten en ben daarom sinds 2005 werkzaam in een Sportcentrum.

Ik ben gecertificeerd fitnessinstructeur, geef diverse groepslessen (Clubjoy en Lessmills) en begeleid mensen bij hun intake en in de fitness.

Daarbij help ik mensen bij het maken van een persoonsgebonden schema's en het behalen van persoonlijke doelen. De personal training van klanten en het geven van voedingsadvies komt daar ook bij kijken.


Dit alles is in een sportcentrum, maar ik wilde ook graag wat buiten doen en met de opkomst van de Bootcamp leek mij dit het moment om een The-ultimateworkout op te starten in Noordwijkerhout en omgeving. Heerlijk trainen in de buitenlucht en de geur van de duinen en de zee, en daarbij een optimale verbranding en het is spier verstevigend. Wat mij greep in dit programma is dat het voor iedereen toegankelijk is: jong en oud, getraind of ongetraind…


Dus durf jij de uitdaging aan? Dan zie ik jou graag op een van mijn trainingen.

Wil je weten wat ‘Bootcamp’ precies inhoud? Kijk dan verder op mijn website!

Het is ook mogelijk om mij in te huren als personal trainer om te werken aan conditie, gewichtsverlies etc.. Welk einddoel er dan ook gehaald moet worden, samen stellen we dan een plan op om dit doel te bereiken.